Conform legilor în vigoare, orice autoritate publică care intenționează să demareze o achiziție publică a anumitor bunuri sau servicii prin mijloace electronice, este obligată să o facă prin intermediul platformei SEAP/SICAP (www.e-licitatie.ro/). SEAP este operată de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR), aceasta platformă asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice.

O parte din produsele din oferta noastra sunt disponibile pentru achiziție publică și prin platforma SEAP:

Pentru a demara procesul de achiziție prin SEAP, vă rugăm să urmăriți pașii următori:

În primul rând, plasați o comandă normală pe site-ul nostru, parcurgând toate etapele de achiziție, iar în comentariu să precizați că doriți procurarea produselor prin platforma SEAP. Acest pas este necesar ca să aveți produsele rezervate, respectiv pentru ca noi să știm modelul, configurația și cantitățile exacte pe care doriți să le achiziționați.

După primirea comenzii pe site, vă vom contacta telefonic pentru confirmarea în detaliu a configurației și cantităților. După verificarea și confirmarea telefonică, vom publica produsele în catalogul SEAP. Acest lucru poate dura în jur de 1-2 zile lucrătoare.

După inițierea achiziției si deliberarea ofertei, vă vom emite o factură fiscală cu cont de trezorerie care va însoți marfa, iar aceasta din urmă va fi livrată la adresa specificată pe comandă.